Post - 22/05/2024

Natulatte: De duurzame keuze voor bedrijfskoffie

duurzaamheid, duurzamekoffie, duurzamemelk, Koffieautomaten, koffiebonen, koffiemachine, kwaliteit koffie, melk vervanger, nicikoffie, verse koffie

image
Koffie is een essentieel onderdeel van de werkdag voor velen van ons. Het geeft ons die broodnodige energieboost om de dag door te komen. Maar wist je dat de keuze voor melk in je koffie ook een impact kan hebben op het milieu? Bij NICI koffie zijn we altijd op zoek naar duurzame oplossingen, en daarom introduceren we graag Natulatte, een 100% plantaardige melkvervanger voor in de koffieautomaat!

Wat is Natulatte?

Natulatte is een 100% plantaardige melkvervanger speciaal ontworpen voor gebruik in koffieautomaten. Het is een gezonde, veganistische en glutenvrije optie die perfect is voor bedrijven die hun ecologische voetafdruk willen verminderen zonder in te leveren op smaak of kwaliteit.

Waarom kiezen voor Natulatte?

Duurzaamheid

Met Natulatte kies je voor een duurzame optie die helpt om landgebruik, water en CO2-uitstoot te verminderen. Het is een kleine stap die een groot verschil kan maken voor onze planeet.

Gezondheid

Natulatte is niet alleen goed voor de planeet, maar ook voor je gezondheid. Het is vrij van lactose en gluten, waardoor het een uitstekende keuze is voor mensen met voedselintoleranties of dieetbeperkingen.

Gemak

Het gebruik van Natulatte in je koffieautomaat is net zo eenvoudig als het gebruik van traditionele melk. Het is geschikt voor alle professionele koffieautomaten en zorgt voor een consistente en heerlijke smaak.

Probeer het zelf!

Ben je nieuwsgierig geworden naar de smaak van Natulatte? Bij NICI koffie staan we klaar om je te helpen. Stuur ons een berichtje en we regelen een proefsessie bij jou op kantoor. We zijn ervan overtuigd dat je net zo enthousiast zult zijn over deze duurzame en smaakvolle melkvervanger als wij!

Kies voor Natulatte en maak samen met NICI koffie een positieve impact op onze planeet, één kopje koffie tegelijk!