Over Nici Koffie & Automaten

Koffie stroomt ons door de aderen; wij kunnen niet zonder! Dat gevoel delen we graag met onze klanten. Nici Koffie en Automaten uit Mill staat garant voor een zorgeloze koffievoorziening; altijd een oplossing – ongeacht smaak en wens.

Mill & Hattemerbroek

Nici Koffie en Automaten is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een begrip in de regio. Niet alleen in Mill, waar we sinds 2003 gevestigd zijn. Maar ook in Hattemerbroek (ten zuiden van Zwolle), waar we in 2020 onze tweede vestiging hebben geopend op bedrijvenpark H2O. Deze twee locaties zorgen ervoor dat we het bedrijf verder kunnen ontwikkelen en doorgroeien, zonder dat we daarbij het oog voor onze klanten en ons hoge serviceniveau verliezen.

Zoek je een koffieautomaat? Dan klop je bij ons aan. Dit geldt niet alleen voor bedrijven in geheel Nederland, maar ook in Duitsland en België zijn we actief. Groot of klein – alle ondernemers die op zoek naar lekkere koffie zijn, kunnen wij van dienst zijn. Wij hebben een groot aanbod met zorgvuldig geselecteerde producten van de beste kwaliteit. Daar laten we je graag van genieten.

Ultieme combinatie
Ben jij op zoek naar de ultieme koffiebeleving op kantoor? Dan ben je bij Nici Koffie en Automaten aan het juiste adres. Wij vinden namelijk dat het beter én smaakvoller kan. Waar veel bedrijven hun koffie en automaat apart inkopen, daar vormen ze bij ons een zorgvuldig samengesteld totaalpakket. De lekkerste koffie uit de beste machine met 24/7 ondersteuning van een ervaren serviceteam – wat wil je nog meer?

50 jaar

Ervaring in de koffiebranche

Familiebedrijf

sinds 2003 gevestigd in Mill

Sinds 2020

2e vestiging in Hattemerbroek

Onafhankelijke speler
Als het om koffie gaat, zijn we bij Nici Koffie en Automaten echte controlfreaks. Daarom houden we alles in eigen hand. We kiezen zelf met welke partner we samenwerken. We branden de bonen in Zwolle. Maken onze eigen melanges. Ontwerpen de verpakkingen. En denken mee in de productie van machines en accessoires. Wij gaan alleen voor het allerbeste én lekkerste; voor een kopje koffie waar je personeel, klanten of gasten graag voor naar de zaak komen.

Duurzame keuze
Bij Nici Koffie en Automaten kiezen we bewust voor duurzaam. Zo hebben we biologische en fairtrade producten in ons assortiment. Producten waar men alle aandacht heeft voor de werkomstandigheden van de koffieboeren in ontwikkelingslanden, maar waar men ook oog heeft voor het milieu.
Bij onze koffieautomaten letten we eveneens op duurzaamheid. We geloven in de kwaliteit van design in combinatie met de juiste materialen. Door gebruik te maken van duurzame materialen én een oersterke constructie zijn onze machines niet alleen mooi, maar gaan ze ook probleemloos jarenlang mee. Wist je dat ze zelfs voor 85% recyclebaar zijn. Zo kunnen zoveel mogelijk mensen genieten van (h)eerlijke koffie op kantoor.

Op ons kan je rekenen
Bij Nici Koffie en Automaten doen we wat we beloven. Daarom heb je bij ons altijd een team van experts ter beschikking die je overal bij helpen; van de keuze van de machine en de melange tot het onderhoud bij jou op kantoor. We schenken veel aandacht aan preventief onderhoud en is er onverhoopt toch iets aan de hand dan kun je 24/7 een beroep doen op onze servicemonteurs. Zij zorgen ervoor dat je snel weer kunt genieten van een bakkie koffie. En vergeet onze mensen op kantoor niet; zij zorgen ervoor dat je altijd en op tijd koffie hebt.

Lekker kopje Nici doen? Maak meteen een afspraak, dan zorgen wij voor de koffie of thee.