Producten

Koffie

Nici Koffie en Automaten levert de lekkerste koffie aan bedrijven, zorginstellingen en verenigingen. Wil je onze kwaliteitskoffie ook aan kunnen bieden aan jouw personeel, klanten of gasten? Maak hieronder dan jouw keuze uit de kwaliteitsproducten van Nici.

Aantal producten

35

Verse Bonen
Is er iets dat lekkerder ruikt dan de geur van vers gebrande koffiebonen? Bij ons is alleen het allerbeste goed genoeg, dus we hebben vooraf veel aandacht geschonken aan de keuze van de koffiebonen. We hebben een groot assortiment met voor ieder wat wils.

Instant
Instant koffie die zich kan meten met een kopje, verse koffie? Dat kan! Na jarenlange ontwikkeling zijn wij er in geslaagd om een mooi instant-assortiment samen te stellen. Eenvoudig in gebruik, duurzaam, maar vooral lekker én snel.

Freshbrew
Kun jij de geur van ouderwets gezette filterkoffie nog voor de geest halen? Dat is toch puur nostalgie. Met onze freshbrew koffie haal je de traditionele filterkoffie naar kantoor. Ontspan direct als je de geur ruikt en haal herinneringen op aan de koffieautomaat.

Onze koffie

Lees hieronder meer over de koffies van Nici.